SlimJOY L-carnitine

Най-чистият L-Карнитин на пазара с доказани ефекти: значително увеличаване на изгарянето на мазнини и по-бързо преобразуване на мазнините в енергия.

Швейцарска гаранция!

-20%

Хранителна добавка

-20%

Наличност: В наличност

30,00 лв.

23,90 лв.

100% връщане на парите Гаранция за удовлетвореност
взет, изпратен и доставен в рамките на 5-7 работни дни

Съдържание: 60 капсули

30-Дни Гаранция за Връщане на Парите

Ако по някаква причина не си напълно доволен/а, просто върни празната опаковка и си получи парите обратно. More

Купи

Опитай

Върни

Връщане на парите

Доказано е, че L-Карнитина помага за загубата на тегло, допринася за по-добро мускулно разпределение и повече изгорени мазнини. Без добавени консерванти, глутен, хранителни бои и други алергени. Съвършена чистота!

L-carnitine Pure 500 съдържа най-чистият натурален L-Карнитин в света: Carnipure™ . Съставката е патентована, сертифицирана и защитена от повече от 8000 научни изследвания:

L-КАРНИТИНЪТ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ: КЛИНИЧНО ДОКАЗАН

 

L-Карнитинът се произвежда в човешкото тяло от аминокиселините лизин и метионин. Това е от решаващо значение за транспортирането на мастни киселини от кръвта в митохондриите, които действат като генератори на енергия за нашите клетки. L-Карнитинът е ключов елемент в последната фаза на процеса на разграждане на мазнините, поради което се нуждаем от неговото постоянно снабдяване. В наши дни не го получаваме достатъчно от храната, затова изискваме висококачествени хранителни добавки, които трябва да съдържат чист L-карнитин.

Много добавки с L-Карнитин съдържат примеси, които намаляват ефекта и не са подходящи за тялото. L-Carnitine Pure 500 съдържа чист карнитин, който води до безопасни резултати. С добавени антиоксиданти!

L-Carnitine Pure 500 има 2 режима на действие:

  • Помага на мазнините да се трансформират в енергия значително по-бързо, благодарение на увеличения транспорт на мастни киселини в митохондриите (където енергията се произвежда в тялото).
  • Помага за предотвратяването на съхраняване на излишни мазнини в цитоплазмата извън митохондриите, където действат токсично и причиняват образуването на мазнини.

ПРЕБОРИ СЕ С ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ С L-КАРНИТИН: ПО-БЪРЗО И ПО-ЕФЕКТИВНО!

В сравнение с други фет бурнъри, чистият L-карнитин носи по-бързи, по-безопасни и по-солидни резултати. Подходящ за активни и по-малко активни хора, вегетарианци и вегани!

ПО-ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ, НО НЕ ЗА СМЕТКА НА МУСКУЛИТЕ!

ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ТРЕНИРОВКИТЕ

ПО-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ПОВИШЕНА ЕНЕРГИЯ, ПОДОБРЕНО СЪРДЕЧНО-СЪДОВО ЗДРАВЕ

НОВАТОРСКИ L-КАРНИТИН

Чист L-Карнитин – ново швейцарско злато

При отслабване упражненията са огромен плюс. Ако искате стегнато тяло, е абсолютно необходимо да включите и тренировки. L-Карнитинът е задължителен - но не какъв да е L-карнитин. Чистият L-Карнитин се счита за най-безопасната форма на карнитин, с най-силен ефект върху увеличаване на резултатите от упражненията и анаеробни способности.

L-Carnitine Pure 500 е швейцарска новаторка формула, имаща за основа най-чистатата форма на L-Карнитин. Изследвания през десетилетията показват, че L-Carnitine Pure 500 помага за по-бързо отслабване и подобрява следтренировъчната мускулна регенерация. L-Carnitine Pure 500 съдържа микс от 500g L-Карнитин, екрстракт от семената на гуарана и кофеин, всички работещи в хармония, за да изгорят мазнините и да допринесат за отслабването.

Подходящ за всички, включително вегани и вегетарианци. Не предизвиква алергии.

L-Карнитинът повишава резултатите от тренировките и подобрява твоето благосъстояние. Във фитнес залата може да ти даде повече издръжливост и видимо да направи мускулите по-големи и добре оформени без следи от упоритите мазнини.

-20%

Наличност: В наличност

30,00 лв.

23,90 лв.

100% връщане на парите Гаранция за удовлетвореност
взет, изпратен и доставен в рамките на 5-7 работни дни

Съдържание: 60 капсули

Хранителна добавка
Съставки (в 2 капсули):

L-карнитин L-тартарат (L-карнитин 500 mg), екстракт от семена от гуарана с 10% кофеин 440 mg, противослепващ агент: магнезиев стеарат от растителен произход, капсула: хипромелоза, оцветител: титанов диоксид.

Употреба:

Две капсули на ден с чаша вода след хранене.

Внимание:

Ако сте свръхчувствителни към някоя от съставките на този продукт или ако приемате лекарства, Ви препоръчваме преди употреба да се консултирате с Вашия лекар. Този продукт не се препоръчва при бременност или кърмене.

Важно:

Препоръчителната дневна доза не трябва да се превишава. Хранителните добавки не са заместител на балансираната и разнообразна диета. Важно е да имате разнообразно и балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Съхранение:

Да се пази от деца! Да се съхранява на тъмно, сухо място при температури под + 25 ° С.

НЕТНО ТЕГЛО: 45 g

Научни изследвания:

1. R. Hursel, W. Viechtbauer, M. S. Westerterp-Plantenga. (2009). The effects of green tea on weight loss and weight maintenance: a meta-analysis. International Journal of Obesity (2009) 33, 956–961. Disponibile su: https://www.nature.com/ijo/journal/v33/n9/full/ijo2009135a.html

 

2. E. M. R. Kovacs, M. P. G. M. Lejeune, I. Nijs, M. S. Westerterp-Plantenga. (2004). Effects of green tea on weight maintenance after body-weight loss. British Journal of Nutrition, 91, 431–437. Disponibile su: https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/S000711450400056X

 

3. Onakpoya I, Terry R, Ernest E. (2011). The use of green coffee extract as a weight loss supplement. A systemic review and meta-analysis of randomised clinical trials. Gastroenterol Res Pract. 2011;2011. Pii: 382852. Disponibile su: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2943088/

SlimJOY L-carnitine