ВЪПРОСИ

Поръчки

Мога ли да анулирам поръчка?

Поръчката може да бъде анулирана ако все още не е фактурирана. Пишете ни на: info@slimjoy.bg и ние можем да проверим статуса на Вашата поръчка.

Мога ли да поръчам от чужбина?

Поръчките направени на www.slimjoy.bg се доставят само в България.

Как мога да разбера дали поръчката ми е приета?

След като направите поръчка, получавате потвърдителен имейл с нейният номер. Когато поръчката бъде приета от куриер, получавате и втори имейл, който Ви уведомява, че тя е изпратена.

За нашите продукти

Продуктите ви предназначени ли са за отслабване без диета и физически тренировки?

Всички наши продукти повишават ефектите от спазваната диета и физическата активност. Скоростта и количеството на отслабване зависи от всеки индивид. Трябва да се вземат предвид фактори като възраст, здраве, начин на живот, начално тегло и желано тегло. Хранителните добавки не са заместител на разнообразна диета и здравословния начин на живот. Балансираното хранене и здравословния начин на живот са важни.

Колко дълго трябва да използвам хранителните добавки?

За максимален ефект, е препоръчително да използвате хранителните добавки за 3 месеца.

Кой продукт е най-ефективен?

Препоръчваме да изберете продукта според целите си, начина си на хранене и физическата си активност. Ако срещате затруднение при избора, нашите консултанти могат да Ви помогнат.

Ако приемам хранителни добавки, мога ли да спра да приемам лекарства?

Категорично не! Хранителните добавки не могат да заменят предписаните лекарства. Ако приемате някакви лекарства, моля консултирайте се с Вашия лекар, преди да приемете хранителна добавка.

Имам здравословен проблем, мога ли да приемам хранителни добавки?

Ако имате някакви здравословни проблеми, моля консултирайте се с Вашия лекар, преди да приемете хранителна добавка.

Колко безопасни са Вашите хранителни добавки?

Те съдържат хранителни концентрати или други вещества с хранителен или физиологичен ефект. Хранителните добавки на SlimJOY са произведени на стандарт GMP и HACCP в съвременните производствени предприятия, разположени в Европейския съюз.

Хранителните добавки не са предназначени да заместят балансираното хранене, а да го допълнят.

Одобрени ли са продуктите от ЕС?

Всички продукти и техните съставки са одобрени от Европейския съюз и са сертифицирани за продажба в страните-членки. Те се произвеждат съгласно стандартите GMP и HACCP.

Могат ли бременни или кърмещи жени да използват хранителни добавки?

Добавките за отслабване не трябва да се използват от бременни или кърмещи жени. Моля, консултирайте се с Вашия лекар, преди да вземете каквато и да било хранителна добавка.

Мога ли да дам тези добавки на моето дете?

Всички наши добавки за отслабване са предназначени за възрастни. Моля, консултирайте се с лекар преди да дадете добавка за отслабване на детето си.

Колко безопасни са Вашите хранителни добавки?

Добавките нямат странични ефекти. Противопоказни са, ако имате връхчувствителност към някоя от сътавките, кърмите или сте бременна. Ако приемате лекарства или страдате от хронична болест, препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар преди прием.

Кога ще се появи ефекта? Колко ще отслабна?

Скоростта и количеството на отслабване зависи от всеки индивид. Трябва да се вземат предвид фактори като възраст, здраве, начин на живот, начално тегло и желано тегло. Хранителните добавки не са заместител на разнообразна диета и здравословния начин на живот. Балансираното хранене и здравословния начин на живот са важни.

Колко дълго трябва да използвам хранителните добавки?

За максимален ефект, е препоръчително да използвате хранителните добавки за 3 месеца. След 3-месечен прием се прави пауза от 10-14 дни.

Връщане на продукти

Мога ли да върна поръчаните продукти?

Според "Общите условия", поръчаните продукти могат да бъдат върнати в рамките на 30 дни от покупката.

Само стойността на продукта се възстановява, изключвайки разходите за доставка.

Как да върна продукт?

Трябва да запазите фактурата, която е придружила пакета, и да попълните специален формуляр за връщане, който сканирате и изпращате на имейл info@slimjoy.bg

Не разпечатаните продукти се връщат на : Sensilab, Obrtna cona Logatec 7, 1370 Logatec, Slovenia

След колко време ще ми върнете парите?

Възстановяването на средствата се извършва в рамките на 30 дни от получаването на върнатият пакет. 

Разходи и доставка

Как се извършва доставката?

Доставката се осъществява чрез DPD(Спиди).

Колко струва доставката?

8 лв за поръчки под 60 лв

безплатно за доствки над 60 лв

За какво е такста от 3,90?

3,90 се начислява ако изберете да платите на куриера при приемане на пратката. Ако платите по банков път тази такса изчезва.

Колко време отнема доставката?

Продуктите се доставят в рамките на 5-7 работни дни. Причината за това е, че продуктите могат да се доставят с няколко дни забавяне поради голямото търсене. Продуктите се доставят от Словения, което също добавя няколко дни към времето за доставка.

Какво се случва, ако не съм вкъщи по време на доставката?

Ако обикновено не сте вкъщи в работно време, Ви предлагаме да оставите адреса на работното Ви място.

Моят акаунт

Какво да направя, за да спра да получавам имейли от вас?

Отворете страницата Информационен Бюлетини в "Моят профил". Там можете да промените настройките за електронната си поща.

Какво да направя ако си забравя паролата?

Натиснете бутонът "Вход" за да въведете Вашият имейл адрес и след това натиснете бутонът “Забравена парола“. Ще получите на имейла си линк, за да анулирате настоящата парола и създадете нова.